До здiйснення мети...

(посвята Катерині Сєвєровій)
Пісенна зірка у сучаснім стилі
Зійшла на Вознесенськім небосхилі…
Коли вона співає,- йдуть мурахи,
Кудись тікають негаразди, страхи…

Як кажуть про цю дівчину,- перлина
З тим надзвичайним сяйвом часоплину,
Хоч прізвище знать Сєвєрова має,
Та південь України прославляє!

Наша землячка, гарна Катерина
На конкурси пісень столичні рине,
Дарують голоси, де знамениті
Артисти, знатні їй, талановиті

Але у Вознесенськім ріднім краї
Культуровід її не помічає,
Хоч володіє голосом від Бога,-
Чомусь не стелиться вперед дорога…

Таке відношення, холодність сіра
Породжує депресію без віри,
А їй так хочеться уверх зметнути,
Втілити мрію, піку досягнути…

Творчим життя окрилити щоденне
Та з визнанням відчути смак весь сцени,
Адже зробила стільки нових кроків
До здійснення мети з дитячих років

Зі змістом цим життя,- вона крилата,
Пісенний обрій має вже багатий,
Тож треба відчинити всі тенета,
Щоб пташка ця відчула творчі злети!
13.09.2021р.


Рецензии