I don t care about you

I remember all that i can forget
I remember only for what I have need
Are we together say yes or no
Are we alone a moist important
I don't care about you!
I don't care about you!
I don't care about you, again.

In the distance music playing
Lake or river maby ocean
Imagination make your freedom
Annihilation for our brains
I don't care about you!
I don't care about you!
I don't care about you, again.


Рецензии