Confessa-Adriano Celentano -2021

Моя інтерпретація.

Зізнайся в почуттях любов моя
скажи у очі що я в тебе єдиний
що крутиться в думках моє ім'я
хоча повір у цьому я не винний...
Зізнайся в почуттях любов моя
навіщо час проводити в мовчанні
і відчуваєш що потрібен тільки я
але даєш лише натяки туманні...
Зізнайся в почуттях любов моя
я знаю спільну мову знайдемо
вже мучить вистачить себе щодня
давай у очі правди разом глянемо...


Рецензии