Туман. Осiнь

В світанок туман
Дебелий, білий, голий
Холодом диха

•••••
Тиха річечка
Кліпає соромливо -
Нагий спокусник
Туман заціловує
Любощами зваблює

•••••
Заблакитнені
О'болоки ключами
Перелітними
За літом вслід. Любляться
Туман з річкою. Осінь.


Рецензии