Не пойму принцеса на кого ти схожа?

Не пойму принцеса на кого ти схожа
що залишив в спадок батько твій король
і від матері напевно є бліденька кожа
і для дівчини краса грає надвелику роль...
Не пойму принцеса на кого ти схожа
вже немає сумніву що будеш королевою
хоч коли це станеться на все воля божа
впевнений що будеш доброю а ні мегерою...
Не пойму принцеса на кого ти схожа
хоча кращі риси не дарма з усіх взяла
господарка з тебе вийде мабуть дуже гожа
адже недарма на себе ти посмішку вдягла....


Рецензии