Серпневий вечiр у рожеве вбрався

Серпневий вечір у рожеве вбрався,
Вже добігає літо до кінця.
Півмісяць в зоряне шатро прокрався,
Й бентежить зорепадами серця.
Розквітли айстри... Дітям йти до школи:
Лише два тижні - й пролуна дзвінок.
А стежка манівцями вабить в поле,
Ще весело  хлюпочеться  струмок,
І ще у вирій не летять лелеки,
Хоч молодняк вже ставлять на крило.
Лишилась наша юність так далеко.
І літо відбуяло. Відійшло...
Чекаєм осінь з щедрими дарами.
Душа ще прагне ніжності й тепла.
Неквапно серпень йде поміж дворами,
Мандруючи від міста до села...

16.08.2021


Рецензии