Поиски счастья...

Поиски счастья не столько его приближают, сколько отнимают время жизни на сборы чемоданов в дальний путь.

***

The search for happiness does not so much bring it near as it takes away the time of life in order to pack suitcases for a long journey.


Eugene Ryabyi


Рецензии