Тропарь собору Нижегородских святых

Гл. 4

Днесь ликует земля Нижегородская,/
прославляющи собор святых своих,/
мечеников и святителей,/
преподобных и праведных,/
жизнь свою за Христа положивших/
и Заповеди Его соблюдших,/
тех молитвами, Многомилостиве Господи,/
страну нашу в православии утверди//
и спаси души наша.


Рецензии