Сад Аллагьдиз къурбанд хьурай

Уьмуьрдин дад акуна заз,
Яхц/ур салай алатайла.
Авай хициз гъана са свас,
Мет/ел  хтул аватайла.

Берекатлу я зулун вахт,
Гьар са жуьре наметралди.
Зазни гана бегьердин бахт,
Сад Аллагьдин куьмекдалди.

Зулун бегьер гьамбардилай ,
Дадмишна за сифте емиш.
Ширин я хьи вирт/едилай  ,
Заз Аллагьди авур багъиш.

Рик/ апайиз жезвач завай,
Апайда за рик/ин гьиссер.
Сад Аллагьдиз къурбанд хьурай,
Багъишай заз вичин бегьер.


Рецензии