Призначення краси дарувати людству радiсть-2021

Дописано до слів Еріх Марії Ремарк.

Призначення краси дарувати людству радість
вона з натхненням чіпає в серці струнки
тоді ми усвідомлюємо що це нова реальність
і з задоволенням приймаємо від долі подарунки...
Призначення краси дарувати людству радість
вона з натхненням нас де завгодно відшукає
тоді ми відчуваємо глибоко в душі цікавість
тримає міцно біля себе не на крок не відпускає...
Призначення краси дарувати людству радість
вона з натхненням ще і в думках оселилася
тоді ми розуміємо що в нас виникає слабкість
тощо в очах разом з щастям назавжди розчинилася...


Рецензии