Теплота

                Болгарский
                Мир и Я



                Т О П Л И Н А

                Невидими неща през мен минават,
                претеглям ги единствено в сърцето.
                Едните пускам, другите оставям -
                усещам как дълбоко в мене светят.

                Те с времето по-силно се разгарят,
                за зимата в огнище се превръщат,
                което изтощено не догаря
                и с топлина целебна ме обгръща.

                Ана  Величкова


Рецензии