Свързани

Ти си ми чашката, аз съм чинийката
Аз похлупаче съм, ти към него съдинка.
Аз съм иглата - ти си конецът.
Ти лист хартия си, аз пък писецът.

Ти си ми Принцът, аз съм лисицата.
Аз съм солта - ти си солницата.
Аз съм цигулката - ти си лъкът.
Слънце си ти , аз съм дъждът.

Ти си дървото – аз съм му сянка.
Аз съм сънят, по време на твоята дрямка.
Аз съм брегът – ти си морето.
Пулсът си ти, с който живее сърцето ми.


Рецензии