Вересень - 2021 - 2

Малює осінь на землі як на полотні
вона траву з деревами старанно розфарбовує
як дорога прикраса висять листя золоті
а наш митець їм сріблом краєчки викарбовує...
У вересні панує колір з яскравої жовтизною
на сонці це багатство начебто вогнем палає
блищить,переливається первозданною красою
ще вулицю своїм чарівним світлом прикрашає...
В нас виникають почуття що ми попали в казку
дитинство в глибині душі від цього відчуваємо
людина зараз від природи отримає підказку
що з літом бабиним сьогодні щастя відшукаємо...


Рецензии