Пише картину Осiнь

Пензликом падолисту
Пише старанно Осінь,
Радо стрічає місто
Грацію жовтокосу.

Всі півтони бурштину
І у садах, і в лісі.
Синню ультрамарину
Сяє блакить у висі.

Яблучним ароматом
Осінь дурманить п'янко,
Сипле усюди златом
З вечора до світанку.

Пестить теплом нас Осінь,
Килим яскравий стеле,
Навіть зіркам, як пломінь,
Світло дає веселе.

В пущі і на покосі -
Запахи зорепаду...
Пише картину Осінь
Строчками листопаду...


Рецензии