Хронос в кайрос

         Дуже серце хоче
         присвятити Пресвятій Богородиці,
         Їй присвячується


         Важливо,
         коли одна людина
         наповнює все життям...


«Це — ми літні? чи вже осінні?» —
Нічні красуні.
Що то осінить?
Я не казав вам,
що вас жде смуток.
Поет з глибин вийме —
виткану суму!
поки ж
по вас побіг
вересневий стосунок
поки все проникає –
вересневий стосунок



В храм —
випадаєте в щасті і в горі,
ілюстратори...
проходьте, ще у коридорі,
треба ж ...
то темінь як сон насуне
ба! у вас стоїть вересневий
                стосунок
поет проглядає
заглушки й форсунки —
в суму! —
оглушені словом просунетесь
у всьому стоїть
вересневий стосунок



каштанчики падатимуть
підскочать із шумом

09.09.2021,
Київ
Христова Церква – жити не запрограмованим ніким;
світ людей обдурених – мати програму, мертвість,
і діяти запрограмовано... використаним – і викинутим...


Рецензии