Не квапте...

Не квапте осінь, бо свій час
Вона сама чудово знає
І прийде з кошиком прикрас,
Строкатим листям запалає.

Нехай собі летять роки...
Не треба квапити хвилини.
Вони і так, немов свічки,
Згоряють в плині літ щоднини.

Не квапте долю, доля зна,
Коли потрібна допомога,
І вчасно дім ваш розшука,
Коли зростатиме тривога.

Живіть, радійте ранку, дню,
Зимі і осені, і літу,
Весну стрічайте гамірну,
Ідіть назустріч буйноцвіту...


Рецензии