Але мы знайшлiся...

Мае хваляванні
На першым спатканні.
І погляд твой дзіўны,
І людзі вакол.

Такая карціна:
Жанчына - мужчына,
Рака і плаціна
У кветках наш стол.

Казаў ты: "Кахаю,
Даўно так чакаю,
За рукі трымаю,
Я шчасце сваё!"

Так выйшла, што разам
Ты - я, гэтым часам.
А раней сам-насам,
Марнела жыццё.

Але мы знайшліся...


Рецензии