Укр. А б1ля хат, червон1 вишн1

Я Українець, і горжусь цим словом
і рідна мова в нас понад усе,
і не цураюсь іншої я мови
якщо вона, нам радість принесе.


Я виріс в Миколаївських просторах,
де зона степова і тирса де росте,
і це для мене найрідніше слово,
воно для мене більше ніж святе.

Ми всі навчались в Українських школах
і рідним був для нас Південний край
і не забуду я її ніколи,
яка була для мене ніби Рай.
т
Я все життя любив свою Вкраїну
від гір Карпатських до низин Дніпра,
і я давно не молода людина
і я б сказав, не зовсім вже стара.


Рецензии