***

А кажуть час стирає всє...
Та тільки пам'ять серце ріже...
Коли я згадую тебе...
Для мене ти такий ще рідний...
Ти розбудити в мене зміг...
Щось неймовірно таке світле
І на душі розтаяв сніг...
З тобою розквітають квіти...
І не печаль і не журба,
Мене і зовсім не лякають,
Бо найдорожчого нема
Крім тебе, любий, це я знаю...
Твій голос я почути хочу...
І в очі ніжно я заглянуть...
Почути як вуста шепочуть,
Слова кохання, кожен ранок...
І в снах, повір і на яву,
Тебе забути я не в змозі,
Живе кохання моє й досі
Завдяки йому, я живу...


Рецензии
Искренние, душевные стихи, Людмила, мне понравились!

http://stihi.ru/2021/09/17/932

Жюр22   17.09.2021 08:20     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.