Свята

Для гостей у нас в селі
Скрізь відкриті двері.
Різні стави на столі
Бутлі у красі.
Ходять з батьком на чолі
Сім’ї до вечері,
Дуже щиро раді всі.

Геть гуляє
Друзів повна хата –       
Не буває
Музики багато.
Гоп, гоп, гоп, гоп!
Танцують села.
Гоп, гоп, гоп, гоп
Гудуть свята.
Гоп, гоп, гоп, гоп
Життя веселе,
Нам позаздрять нехай міста.

Хай три хати на селі,
Та не в цьому справа,
Всі дорослі та малі
Родичі у нас.
Щоб жила так взагалі
Рідна вся Держава
Було б щастя повсякчас. Щастя б сяло повсякчас

Геть гуляє
Друзів повна хата –      
Не буває
Музики багато.
Гоп, гоп, гоп, гоп!
Танцують села.
Гоп, гоп, гоп, гоп
Гудуть свята.
Гоп, гоп, гоп, гоп
Життя веселе,
Нам позаздрять нехай міста.


Рецензии