Зустрiч у рiдних стiнах

Як збіг той час, коли я тут навчалась,
Пройшли роки, неначе мить одна,
Чи в вас навчатись – зовсім не вагалась,
А згадуєш – бринить душі струна.

Неначе сон, але насправді дійсність,
Не марення, що я сьогодні тут,
В МЕГУ, ось тут із вами, на Поліссі.
Ці стіни в моїй пам’яті живуть.

Ці рідні стіни й рідні коридори,
І сесії, і всі викладачі…
З знаннями, що дали, звертаю гори,
Бо знань були чудові сіячі.

То й час хотіла б знову повторити,
Поринути у ті роки на мить,
І не одну вершину підкорити,
Та тільки спогад у душі дзвенить.

МЕГУ бажаю тільки процвітання,
Про вас хай знає і Європа, й світ,
А зустріч наша, вірю, не остання,
Тому бажаю всім нам многа літ!

08.09.2021 р.


Рецензии