***

Нехан синош дегаз доцуш
Ахчах-бохчах дохкало
Хьоьга-м изаъ да ца дели
Ахьам  декъаз йити со.

Неха-м синош харжам боцуш
Хьанал,хьарам рицкъ дуу,
Хьоьга-м изаъ да ца дели
Ахьам меца йити со.

Нехан синош атто лоьхуш
Шей дег1маш а кхоа до
Хьуна-м изаъ да ца хии
Ахьа-м лай йин яци со...

Нехан синош д1аъ ца тоьттуш
Даго бохчун терго йо.
Хьуна-м изаъ да ца хии
Ахьа-м цхьалха йити со.
                (Накаева З.)


Рецензии