Sovocal tv entertainment for free

SOVOCal  TV entertainment for FREE.


(S)tupidity   ( + )
(O)bsession   ( x )
(V)ulgarity   ( / )
(O)verall
(C)atastrophe ( = )
___________________
S.O.V.O.C. ™

WANNA WATCHING & ENJOY
ALL US PROGRAMMES
ON LINE FOR FREE?

SO,NO PROBLEM!

TAKE YOUR MIRROR,
HAVE A LOOK
OR SIMPLY SWITCH OFF
YOUR TV ;)


Рецензии