Тримай мене, Боже

7.  Разное.

Тримай мене, Боже, за руку тримай!
Ніколи прошу Тебе, не відпускай!

Полину з Тобою я на висоту,
Здійснити в житті хочу Божу мету!

Ти стільки талантів мені, Боже, дав!
А що я зробив з ними? Боже, направ!

Постав мої ноги на той вірний шлях,
Аби супроводжував Твій,  Боже, страх!

І буду співати багато пісень,
Тебе прославляти і вночі, і вдень!


Рецензии