Менi завжди всього замало

Куди подіти лють скажену,
Перетворитись на блаженну?
Ту, що простить геть усіляке
І стане тим, що звуть "ніяке".
Чи бути як отой, що "може",
Хто нам окреслив шлях...о Боже!
Як розірвати навпіл біль,
На бік який пристати?
"Вірь"
Лунає відповідь та ...звідки?
Хто мене чує, хто ті свідки
Моїх думок, моєї злості
Непрохані чи милі гості?
Та відповідь, що я її благала,
Мені завжди всього замало.
Завжди... Як жити з тим прокляттям.
Рахунок сплачуй покаяттям


Рецензии