Знову про осiнь

З’явились раптово хмаринки!
Чорніли у сірому небі.
Щось діється з самого ранку!
Уважно прислухатись треба.

Повітря змінилось! Холодне!
Пронизує кожну клітинку.
Вдягтись по-осінньому згодні,
бо Вітер не знає зупинки.

Розвіяв фантазії літні.
У лічені вклався години.
Закреслив бажання амбітні,
до теплої склавши торбини.

Бешкетник! Бо поряд з ним Пані.
Продовжує швидкісні дії!
Вона ж у вразливому стані.
Дощами зволожені вії.

Бо мріялась інша їй зустріч.
В природі свої негаразди.
Змінити вбрання своє мусить.
Негода його зіпсувала.

Осінні мотиви вже вкотре
полинуть у вІрші-присвяти.
А жовтогарячі полотна
під пензлем оздоблені златом.

Нечувано щедра й багата.
Писати про неї й писати…

05.09 – 07.09.2021


Рецензии