Любов це залежнiсть - 2021

Любов це залежність,навіть для самих непокірних
це зрозуміємо коли від неї жити як раніш не зможемо
наше майбутнє залежить тільки від рішень вірних
і якщо захотіти всі негаразди і перепони переможемо...
Любов це залежність,навіть для самих непокірних
це зрозуміємо коли від неї вже зовсім оп'яніємо
наше захоплення чекає ще скоріш дій відповідних
і якщо захотіти то серце завоюємо о ком мріємо...
Любов це залежність, навіть для самих непокірних
це зрозуміємо коли від неї неначе до небес літаємо
наше зізнання в почуттях залежить від слів потрібних
і якщо захотіти...то натякаємо що її одну кохаємо...


Рецензии