***

я відчула чистоту своєй душі
зло відсутнє не грішу

добром  на зло відповідаю
і шагаю далі й далі у незвідані
життьєві далі.

по гріхах і по печалі.
біль і страх перестрічає

і мене страхом кінчає.

та душа наповнена любовью

очищає
щастям душу  знову.



 


Рецензии