Доля

Одні кажуть: "Долі немає",
А інші : "Вона смугаста",
Ще треті все кличуть Бога,
Четвертим усе байдуже.

Вважаю життя діалогом
Із сотен таємних літер,
Загадка вона чи ребус,
Можливо її розв'язати.

У час, коли йдуть раптово
З життя найчистіші душі,
Вони залишають підпис
У небі - комети сяйво.

І ми, прочитавши книгу
Послань таємничо-дивних,
Злітаєм на сьоме небо,
Щоб звідти побачить мрію.

© Марина Чиянова


Рецензии