Вже Вересень, а Липень ще в душi

Вже Вересень, а Липень ще в душі,
З його морським вечірнім, ніжним бризом
Продав любов до Лету за гроші
І Осінь славлю, в такт її капризам

Напевно, я такий же, як і всі,
Природа в кожну мить свою прекрасна
І Осінь гарна, у своїй красі
І з нашої тут продажністю все ясно

Любов і в дощ вода не розіллє
Не тільки в бриз любові ми підвладні
На "брудершафт" розпито "Божоле"
Ми всі перед любов'ю безпорадні.


Рецензии