Official e-mail to my wife

Never despond,
Never regret…
Never regrettably
Making your face!

Making such finger,
Making such toes…
Making such sexual,
Actual voice!

Everything – happy!!
Everything – good!
A lot of, delicious
And noob!!!


Рецензии