моя iстина,

Терплю нестерпні щодня муки болять ноги болять руки
Рідна матінко моя
Нещасна ти була
 тепер і я.
Терпіти страх немаю сили
Щодня до мене страхи ходили.
Посеред ночі мене будили.
До втрати пульса ізнемагали
Померать допомагали.
а я настойчиво оживала.


Рецензии