Пiсня в обр Н. Дзюмак Карантин

Кожен день шлють нові постанови,
Що давно уже змінює фон.
Та учителю на карантині,
По життю є єдиний закон.
Як здійснити нам щось неможливе ,
І як спільно навчить школяра.
Скласти план самоосвіти,
І відвідать новий вибінар.
   
 приспів. 2рази
Ну що сказать,ну що сказать,
Влаштований так вчитель, 
Чи карантин чи метерол,
А він бажає вчити.

2.Кожен ранок вмикаю я вайбер,
І чекаю зворотний зв'язок.
Може раптом про школу забули!
Нагадаю батькам ще разок.
Ну а потім  за зошити сяду,
Із своїми малими дітьми.
Бо про долю я вчительську знаю,
Співчуваю я вам вчителі
      приспів. 2рази.

Час мине і про вірус забудуть,
В школу знову свою побіжим.
Нових учнів навчати ми будем,
І повторим не тільки ази.
Та лякає мене оця думка,
Що пригадувать будемо ми,
І не лише ті цифри і букви,
А й оце  ось ІМІ на столі.
  приспів. 2рази.

ІМІ - це ІНСТИТУТ  МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ(дослідження ЗМІ)
Вайбер - це Приложение для компьютера на Windows,
ВИБІНАР -це формат проведення семінарів, тренінгів та інших заходів за допомогою Інтернету.

5 09 2021р


Рецензии