Паникёры

Панас.

Мыкола! Ось чуешь як громыае!
Це убивцы проклятипидходють. треба тикаты.

Мыкола.
Та ни!Воны ще далеко.Ще рано!

Панас.
Рано?Це ны позно!Тай ще яка рана...
Бо така шо капилюхою ны накрыешь.


Рецензии