Вересень - 2021

Вже на деревах висять листя золоті
на сонці їх видніються бронзові прожилки
у багатьох краєчкі зубчаті закуті у сріблі
світ пропускаючи через себе горять як свічки...
Але такої красою настрій вересень запалює
від цього в серці вогник щастя загоряється
при погляді на краєвид костер в душі спалахує
адже що казка оживає чоловік не сумнівається...
Відлуння літа ще досі відчувається в повітрі
і таке враження що в осінніх ховається квітках
і виникнуть від запахів спогади в нас світлі
натхнення дзвінкі нотки залишаючи в думках...


Рецензии