Я на тебе щоденно молюся

Мені  двічі життя рятувала,
Це  у серці  моїм назавжди,
Як могла, ближнім    допомагала,
За що вдячний я рідна тобі.

Карі очі  та посмішка мила,
Йдемо поруч  в дорозі  життя,
Від кохання побільшали крила,
Є надія в нас на майбуття.

Знай  воно у дітках, та онуках,
Навкруг долі   блищать дзеркала,
Твої ніжні натруджені  руки,
Ти  творила добро, як могла.

Я на тебе щоденно молюся,
Вдячний Богу, що ти в мене є,
В очі карі з любов'ю   дивлюся,
Чуйне серце кохана  твоє.

'Один одного ми розумієм,
З на півслова,  ти  щастя  моє,
Сама мила, родинна, чудова. 
Джерело від народження  б'є.

У думках наче птаха по небу літаю,
Та вірші я пишу лиш тобі завдяки,
Свою Музу завжди на світанку вітаю
І нас доля з'єднала майбуть  залюбки.

 

Автор  Геннадій Сівак.
28 серпня -  4 вересня  2021 року.


Рецензии
Какое великолепное посвящение Жене!
БРАВО!
Шана това, Геночка!
Всей твоей семье ЗДОРОВЬЯ, РАДОСТИ, ЛЮБВИ!

Вера Балясная   06.09.2021 09:51     Заявить о нарушении
Спасибо Верочка!
Шана това!
С теплом, Геннадий.

Геннадий Сивак   06.09.2021 13:31   Заявить о нарушении