***

Здоровьячко мене покинуло

Любов пройшла а чі загинула

Появилася печаль

 мені себе до смерти жаль.

Усердно буду
працювати

Коханнячко у серденько саджати

щоб появились почуття
 що прикрашають нам щодень життя.


Рецензии