Люди моляться, просять у Бога

Україна себе захищає,
У суворій, жорстокій борні,
Зла  нікому вона не бажає,
Гинуть хлопці  в  боях молоді.

Як кохають  серцями родину,
Віддаючи за неї  життя,
Пам'ятають червону калину,
Не чекають вони співчуття…

Тільки вірують, та без вагання,
Батьківщини  рідніше  нема,
Ось  таке обопільне   кохання,
Це від Господа, це не  дарма…

Люди моляться, просять у Бога,
Повернулись щоб мирні  часи,
Та вела   миролюбна  дорога,
Щоб  з сусідами, та залюбки…

Я горджуся   народом і вірю,
Булава у надійних руках,
Відчуваю і совісті міру,
Вічна пам'ять  й зірки в небесах.


Автор  Геннадій  Сівак.
2 вересня  2021 року.


Рецензии
Всё так, Геночка!
Шавуа тов!

Вера Балясная   05.09.2021 10:01     Заявить о нарушении
Спасибо огромное!!!

Геннадий Сивак   05.09.2021 21:10   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.