Дiнь-дон-дiнь

Слова, мелодія, виконання - Бруна

1к.
Запалю маленьку свічку,
Розкажу вам таємничку:
Щоб легкі і тихі сни
Колисали день при дні.
Моя казочка чудова
Про країну загадкову,
Де серед таємних мрій
Розквітає сад рясний.

ПРИСПІВ:
Баю-бай, люлі-люлі –
Сон прийшов і всі поснули,
І в країні сновидінь
Дзвін луна... чарівний дзвін!.. 
Дінь-дон-дінь…

2к.
Сновидінь країна давня –
Там любов і дружба справжні...
Світлий сон царює там
Каже стиха спати нам...
Сон-чаклун пісні співає –
Все навколо засинає,
І у мандрах неземних
Всі блукають день при дні...

3 к.
Прийде сон ходою ельфів,
Незбагненний і непевний.
І розкриє щастя мить,
Заколише і приспить.
І натхнення снів чудових,
Дивовижних, кольорових
Нас відродить для нових
Справ, щоб жити день при дні.

К сожалению, данный ресурс не даёт возможности ставить прямую ссылку на песню, поэтому желающим послушать данное произведение в авторской вокально-музыкальной композиции, милости прошу:

опуститься вниз по авторской странице,
найти ссылку МОИ СТИХИ И ПЕСНИ,
кликнуть по ней,
зайти на Youtube-канал
и в плейлисте "ПЕСНИ НОВЫЕ" или ПИШУ-СПІВАЮ-УКРАЇНСЬКОЮ
найти песню с названием ДІНЬ-ДОН-ДІНЬ.

Приятного прослушивания, автор всегда рада отзывам.


Рецензии