Qiziqarli suratlar she riy izoxlar bilan Qassob ol

#Qiziqarli_suratlar_she;riy_izoxlar_bilan :
«Qassob olib ketdi…» (Qiziqarli suratlar — she;riy izoxlar bilan)
Опубликовано  автором qwert.uz

KUNGАBOQАR KАBI:
-«Kungabokar kabi — kunga boqaman,
Kunda yayrab xuddi, suvday oqaman.
Lekin, sizga aytsam — gapning rostini,
Mendan qilmang umid — sira


Рецензии