***

Страшне життя гірка печаль томлять душу дуже жаль.
Як же щастячко здобути
 щоб щасливим завжди бути.

З горя щастя не зкуєш
І в сусіда не візьмеш...
І ніхто не роздає
Бо немає тих у кого воно є...

Отак життя і томиться у горі
Кожному із нас наш бит потворе.


Рецензии