Твои губы шепчут о любви..

Стихи на украинском языке под редакцией:
ТАnusha Шилохвост-(Кудинова)
***
Отдельная благодарность учительнице Вере Гальченко
за участие в проэкте!
***
Твої уста шепочуть мені-Люба!
І голос твій надію подає.
Я хочу далі більше його слухать,
Під щебетання птахи,не моє.
**
Твої уста кохають мене,любий!
Цілують враз -вiдразу,назавзжди.
З тобою разом підемо до шлюбу
Нехай між нами не буде ворожби!
***
Ти знаєш,любий,я iще цiнотна!
Ворожий голос шепче:-Не твоя!
Нехай Господь цілує мої очі
Але до шлюбу щастя-ворожба!
***
З тобою,любий,зіркою я сяю;
З тобою,милий,в щасті-назавжди!
Але продать Вітчизну не бажаю;
Там мати рідна,рідні могилки.
***
І паничi мені не по дорозі!
Бо дуже тяжко бути багатiєм
Одним служити- iншим поклонятись,
Та щебетати птахою в гарем.
***
З тобою,милий,щастя моє близько;
Завітний сад і хатка в глибині.
Кохати я бажаю i хочеться напитись
своєї правди-правдою в собі.
***
Твої уста кохають мене,любий...
***(август 21г.)


Рецензии