Пiсня в обр Н. Дзюмак Риба- сонце

Як хочу я,  щоб діти не хворіли.
Щоби літо і ромашки малювали,
Щоби сміялись, танцювали і співали
Щоби частіше мами з татком обіймали.
    Приспів.
Ва- па- ра- па!
А море наче небо!
Ва- па- ра- па!
Без краю і без донця!
Ва - па- ра- па!
А я закину сіті,
Ва - па- ра- па!
Впіймаю рибу - сонце!

Як хочу я, щоб мами не старіли!
Щоби татки довго-довго посміхались,
Щоб онуків всіх садили на коліна,
І на гойдалках з онуками гойдались.
   
 Приспів.

Як хочу я, щоб  мир - по всій планеті!
Щоб війни не гриміли, не лякали!
І вистачало всім любові й світла!
Щоби щастя!Щоби зла зовсім не стало!
   Приспів.

Бридж (Гра)

Рибка моя, рибка,
Рибка від страждання,
Виконай скоріше,
Всі мої бажання!


Рецензии