Ось i осiнь

Ось і осінь… Не чекали?
А вона вже тут як тут.
Галас вже птахи здійняли,
Обирають вдаль маршрут.

І дощі щодня невпинно
Шелестять в сухій траві,
Від нудьги в душі полинно,
І думки напівживі…

Де блакить, де сонце ясне?
Небо - сива пелена…
Промінь в сірих хмарах гасне,
Радість мряка поглина.

Буде бабине ще літо,
Мальовничий листопад,
Жито вразить оксамитом…
Що ж так хочеться розрад?..


Рецензии
Саме так.... Вже.... Осінь - це час поетів. Час мудрості, споглядання.

Артур Грей Эсквайр   03.09.2021 17:09     Заявить о нарушении
Дякую, Артур. Осінь сприяє роздумам.

Галина Чехута   04.09.2021 15:41   Заявить о нарушении