Осiннiй дощ лив з самого ранку - 2021

Осінній дощ лив з самого ранку
підковами як кінь по асфальту цокотів
і небо натягнули чорнесеньку фіранку
а я же тепле сонечко побачити хотів...
У променях купатися увійшло у звичку
напевно з літом не хочу ще прощатися
звернув увагу на малесеньку дрібничку
що будуть холода починаю сумніватися...
Я в осінь закохаюся буду сподіватися
але і літо теж не хочу чомусь відпускати
нас зачарує вересень не буду сумніватися
щоб казка наступила ще треба почекати...


Рецензии