Тlа чун икl я?

Регъуьвал ятlа им,я туш кичlевал,
Жуван межлисда жув тухузвай тах хьиз?
Тахьайтlа рикlерин я са ичlивал,
Кузвай гьар камуна чарадан гьалдиз?
Саки чи дердериз абур уртах хьиз...

Инал игьтиятдив,анал чинеба...
Къайи ядни уф гуз,хъваз стlал-стlал.
Саки дидед хана чарад гине...тlа
Ччинра ава икьван ккарар,купулар?
Мус гьиссда къуьнера акьазавай тlвал?..
14.08.2021 г.


Рецензии