***

Я з грошима легко розстаюсь...

Без грошей я жити не боюсь...
 без води і без їди
боюся жити...

Та їду дають нам Одесити...

Щоб були ми хочаб сити.
І одежку роздають
 тимчасовий лагідний приют.  Баня діє безкоштовно
Всякого добра їди тут повно.


Рецензии