Укра нцям

Укрїнці, треба жити
Так, щоб горе обминало
І нікуди не спішити,
Все робити досконало.
Поле житом засівати
І з любов'ю пожинати.
Пам'ятати треба знову
Про свою найкращу мову.
Хай лунає пісня наша!
Над широкими степами
І веселими бульками
Хай наповнюется чаша.
Треба жити, українці
Разом, а не поодинці.

                01.09.2021.


Рецензии