День Знань

Сьогодні в школу до занять,
Після канікул відпочинку,
С бажанням— щоб всіх здивувать,
Бо всі змінились, хоч краплинку.

Побачить тих викладачів,
За кими влітку сумували,
Що розкривають шукачів,
Себе пізнать  допомогали.

Нехай сьогодні і всяк час,
К знанням бажання проростає,
І невідомий світ для нас,
З пізнанням нового— засяє...


Рецензии