Школяр

Подій буває безліч у житті
І кожна чимось знакова буває,
Лиш час не той, події знову ті,
Онук уже у школу поспішає.

Не віриться, але  це саме так,
Вже школа, парта, ранець за плечима,
Вже не малюк, не дошколяр-хлопчак,
І дивиться вже іншими очима.

Малий школяр, сходиночка нова,
В життя шкільне ступив онук сьогодні,
Колись збере шкільні свої жнива,
Що виллються у ріки повноводні.

Такий малий, а в школу йти вже час,
Вже час збирати знань нових зернята,
Онук пішов сьогодні в перший клас.
Допитливі розумні оченята…

Мій золотий онук уже школяр,
Нехай Господь веде його за руку,
Хай легко буде вивчений буквар,
Й поможе опановувать науку.

01.09.2021 р.


Рецензии